ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με «Σάλπι», αγωνία για δύο

Ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου» αποχώρησε από την προπόνηση την Πέμπτη (19/3), ενώ αναμένεται η μαγνητική των Ρικάρντο Κόστα και Ρατς

Με προβλήματα ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό το Σάββατο (21/3). Οι Θεσσαλονικείς έχοντας επιστρέψει στις νίκες με 1-0 επί του Εργοτέλη στην Τούμπα την Τετάρτη (18/3) στρέφουν το βλέμμα τους στην αναμέτρηση της Κομοτηνής με τον Γεωργιάδη να μην μπορεί να καταστρώσει απερίσπαστος τα πλάνα του.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τον Σαλπιγγίδη να αποχωρεί από την προπόνηση πριν την ολοκλήρωσή της εξαιτίας των ενοχλήσεων που εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού κι έκανε θεραπεία. Επίσης, οι Ρατς και Ρικάρντο Κόστα θα υποβληθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός τους στον προσαγωγό και τον έσω πλάγιο σύνδεσμο αντίστοιχα. Όσο για τον Μαντούρο, συνέχισε με θεραπεία και πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης.

Σχετικά με το πρόγραμμα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι που είτε πέρασαν ως αλλαγή είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου, μετά την προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις και σπριντ, έκαναν παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση στη βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×