ΟΦΗ: Αποκαλύπτεται… ο Μαχλάς

Συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να μιλήσει για το μέλλον της ΠΑΕ ΟΦΗ, αναμένεται να παραθέσει, το μεσημέρι του Σαββάτου (21/3) ο Νίκος Μαχλάς.

Η αγωνία στο «στρατόπεδο» των Κρητικών για την… επόμενη μέρα του συλλόγου είναι έντονη και οι επαφές συνεχόμενες για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενο άρθρο, το απόγευμα της Παρασκευής (20/3) είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Νίκος Μαχλάς άκουσε τους προβληματισμούς των παικτών και τόνισε πως βρίσκεται στο πλευρό τους, αναφορικά με την απόφαση που θα πάρουν, αν «κατέβουν» στην αναμέτρηση του απογεύματος, στις 15:00 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ». Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το μεσημέρι στις 12:00, τρεις ώρες πριν την σέντρα, αναμένεται να προχωρήσει σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται να αναφερθεί στα σχέδια των διοικούντων για την επόμενη… μέρα της ομάδας, όπου το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει αποχώρηση από το τρέχον πρωτάθλημα και υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική, προκειμένου να… εξαφανιστούν τα χρέη που «πνίγουν» τον σύλλογο.

Ανακοινώνουν οι ποδοσφαιριστές

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μαχλά, στις 13:00 οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αναμένεται να ανακοινώσουν από την πλευρά τους, αν θα αγωνιστούν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ή το ματς κόντρα στον Πανθρακικό, την προηγούμενη Τετάρτη ήταν το τελευταίο για τους «ασπρόμαυρους» στην Super League.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×