Τετέ: «Χαρούμενος στον Πλατανιά»

Ο Αζίζ Τετέ υποστήριξε πως είναι πολύ χαρούμενος στον Πλατανιά και ιδιαίτερα κολακευμένος από την πρόθεση της ομάδας των Χανίων να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο άσος του Πλατανιά πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις σταθερά αρκετές που σκάουτς από το εξωτερικό έρχονται να τον «τσεκάρουν». Αυτό, ωστόσο, έχει συμβεί και με ελληνικές ομάδες, χωρίς όμως να προχωρήσει περισσότερο το ενδιαφέρον. Ο Τετέ παραμένει στον Πλατανιά και συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του για τους Χανιώτες, χωρίς βέβαια να… κλείνει τα μάτια σε κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό. Βλέποντας όλα αυτά οι Κρητικοί, ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο έτσι ώστε να τον κρατήσουν στην ομάδα και να μην τον χάσουν χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ο Πλατανιάς ενδιαφέρεται να μου προτείνει νέο συμβόλαιο. Αυτό πάει να πει ότι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την προσπάθειά μου και βλέπουν πως αυτό που κάνω, το κάνω καλά.Θα δούμε. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και θα τα πούμε με τη διοίκηση το καλοκαίρι. Εμαθα από τον μάνατζέρ μου ότι ο Πλατανιάς ενδιαφέρεται να μου προτείνει νέο συμβόλαιο και θα το πω ξανά ότι νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά για το θέμα ο Τετέ στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×