Κέρκυρα - ΠΑΟΚ: Σερί για… play offs

Επιστροφή στη… δράση για την Super League και η πρώτη… μέρα της 31ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στην Κέρκυρα, όπου οι «Φαίακες» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του νησιού του Ιονίου, βρίσκεται μία… ανάσα από την επίτευξη του στόχου της παραμονής και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον «Δικέφαλο», στην «μάχη» του Σαββάτου (18/4) στις 19:30 (Onsports, Novasports 1). Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» ταξιδεύουν στην Κέρκυρα με στόχο τη νίκη, την πρώτη εκτός, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, ούτως ώστε να συνεχίσουν την… αντεπίθεσή τους ενόψει των play offs.

Επιστροφές και απουσίες

Στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για τη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ τέθηκαν οι Ντιόγκο και Λεάλ, ενώ αντίθετα, εκτός έμειναν οι Ναγιάρ, Ζορμπάς και Χουμπούτια.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Παρασκευαϊδης, Γκόμες, Μανωλάς, Ντιόγκο, Σιόντης, Καρντόζο, Ανδρεόπουλος, Λεάλ, Γκαζαριάν, Χαβίτο, Φάμπιο, Κόντος, Κρητικός, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Γεωργακόπουλος.

Χωρίς «Σάλπι»

Έναν λόγο για να «πονοκεφαλιάζει» έχει ο Γιώργος Γεωργιάδης στον «Δικέφαλο», μια και εκτός είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Σαββίδης, Μακ, Ποζογλου, Περέιρα, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κουλούρης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×