Πλατανιάς: Φιλική εξάρα στην Κ20

Ξεμούδιασαν οι παίκτες του Πλατανιά, που στο οικογενειακό δίτερμα με την Κ2-0, επικράτησαν με το ευρύ 6-0.

Παρά την ζέστη στο γήπεδο των Περιβολίων, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έδειξαν διάθεση και είχαν καλή απόδοση.

Το σκορ άνοιξε στο 15ο δευτερόλεπτο του αγώνα ο Τσοντάκης, ουσιαστικά δηλαδή μετά τη σέντρα του αγώνα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αλλά στο δεύτερο μέρος η ομάδα πήρε μπροστά, με την είσοδο του Πάγκαλου να βοηθά σε αυτό. Στο 47’ από το γύρισμα του Πάγκαλου, ο Γιακουμάκης πέτυχε το 2-0. Στο 66’ σειρά πήρε ο Τόρες, που στο 66’ έκανε το 3-0, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 76’ έγινε το 4-0 με σουτ του Φιγκέιρα, και το 5-0 ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Αποστολόπουλο να πασάρει για τον Τόρες που από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόρες στο 86’.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς (46' Περιστερίδης), Κουλιμπαλί (46' Αποστολόπουλος), Ιτούα, Δημήτρης, Ζαραδούκας (46' Νέπλιακ), Τετέ (46' Μενδρινός), Αγκιλέρα (46' Σούκιας), Φιγκέιρα, Τσοντάκης (46' Πάγκαλος) , Γουνδουλάκης (46' Τόρες), Γιακουμάκης.

Κ20 Πλατανιάς (Νίκος Μαναρόλης): Ολιμπά, Κολομπάκης, Στεφανίδης, Μαραγκουδάκης, Αργυρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Πλατινάκης, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Παπαδάκης, Τσίτας. Έπαιξαν και οι: Ευθυμάκης, Κοκονάκης, Νικηφόρος, Ρουσάκης, Παπανικολάου, Κοκκινάκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×