Βέροια: Στο στόχαστρο του ανακριτή διαφθοράς ο Αρβανιτίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης, έβαλε στο… σημάδι τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία-δωροληψία σε αγώνα της σεζόν 2012-2013.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (23/04), ο κ. Ανδρεάδης ενημέρωσε τον νομικό εκπρόσωπο του κ. Αρβανιτίδη για τις κατηγορίες που του έχει απαγγείλει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αγώνα που διεξήχθη τον Ιανουάριο του 2013, στο ημίχρονο του οποίου δεν υπήρχε σκορ (0-0) με τον Αρβανιτίδη δια μέσου του γενικού αρχηγού της Βέροιας, Γιώργου Λαναρή, να ζητά από την ομάδα να ηττηθεί και μάλιστα το ματς να τελειώσει over (ήτοι με περισσότερα από 2,5 γκολ).

Μάλιστα, ο κ. Ανδρεάδης έχει στα χέρια του ένορκες καταθέσεις από προπονητή και παίκτη της ομάδας σε εκείνο το παιχνίδι, στις οποίες αναφέρεται ότι στην ανάπαυλα ζητήθηκε από την ομάδα της Ημαθίας το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το οποίο και ήρθε. Αν όντως αποδειχθούν βάσιμοι οι ισχυρισμοί του προπονητή και του παίκτη της Βέροιας τον Ιανουάριο του 2013, τότε η «Βασίλισσα του Βορρά» κινδυνεύει από αφαίρεση επτά βαθμών ως και με υποβιβασμό!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×