ΑΕΛ Καλλονής: Ευκαιρία για «ανάσες» χωρίς απρόοπτα

Με τους Χογκ και Κριπιντίρη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις των Λέσβιων που το Σαββατοκύριακο (25-26/4) θα έχουν ρεπό

Με τους… συνήθεις υπόπτους να απέχουν από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων συνεχίζεται η «δράση» στην Καλλονή. Οι Λέσβιοι προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (24/4) στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της ομάδας στην περιοχή Λάμπου Μύλοι με τον Βαγγέλη Βλάχο να έχει δυο ονόματα στο απουσιολόγιό του. Ο λόγος για τους Χογκ και Κριπιντίρη που για μια ακόμη ημέρα γυμνάστηκαν ατομικά.

Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδι μεταβάσεων και πιεστικά τετράγωνα και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι επτά εναντίον επτά με στηρίγματα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως για το Σαββατοκύριακο (25-26/4) ο Βλάχος έδωσε ρεπό στους παίκτες του, καθώς η 32η αγωνιστική περιλαμβάνει το ματς με τον ΟΦΗ που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Ωστόσο, ένα γκρουπ παικτών θα προπονηθεί κανονικά το Σάββατο (25/4).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×