Ολυμπιακός: Φιλικό… μονταρίσματος με Κατάρ!

Το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς στις 13 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στην Ζυρίχη την Εθνική Κατάρ!

Οι «ερυθρόλευκοι» από τις αρχές του Ιουλίου θα αρχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο, το πρώτο φιλικό που ανακοίνωσαν, κατά την διάρκεια του «μονταρίσματος» της ομάδας είναι αυτό κόντρα στην Εθνική Κατάρ, στις 13 Αυγούστου στην Ζυρίχη. Βέβαια, αυτό δεν θα είναι το πρώτο φιλικό των Πειραιωτών, μια και μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα προηγηθούν κι άλλα.

Τα πρώτα αναμένεται να διεξαχθούν στα μέσα του Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του πρώτου προγράμματος της προετοιμασίας, στο Ζέεφελντ, τα οποία θα είναι κόντρα σε ομάδες μειωμένης δυναμικότητας, όπου στόχο θα έχουν το… ξεμούδιασμα των παικτών από τις προπονήσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος, οι αντίπαλοι θα… μεγαλώσουν, μια και θα είναι περίοδος… μονταρίσματος.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Εθνική ομάδα του Κατάρ, στις 13 Αυγούστου, στη Ζυρίχη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας μας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×