Γεωργιάδης: «Αρρωστημένη κατάσταση στον ΠΑΟΚ»

Ξέσπασε ο Γιώργος Γεωργιάδης, λέγοντας πως υπάρχει αρρωστημένη κατάσταση στον ΠΑΟΚ και πως όσοι είναι εκτός ομάδας τα λένε… όμορφα, αλλά εντός είναι τα προβλήματα!

 «Σήμερα παίζαμε τις τελευταίες ελπίδες για την πρωτιά. Δεν καταφέραμε πολλά πράγματα δεν καταφέραμε πολλά πράγματα, ήρθε και ο τραυματισμός του Κλάους την ώρα που και ο Μακ δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ουσιαστικά παίζαμε με 10 παίκτες. Και αυτό το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες που δεν ήταν υπέρ μας», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που απάντησε σε ερωτήσεις.

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μια αρρωστημένη κατάσταση. Καμιά ποδοσφαιρική λογική. Μόνο αρνητική ενέργεια. Δε βλέπεται ότι ο κόσμος βρίζει παίκτες; Αυτό επηρεάζει και τους παίκτες. Ελπίζω ο νέος αθλητικός διευθυντής να φέρει νέα πνοή. Με το βιογραφικό που έχει και τις γνώσεις».

Για την παρουσία του Σαββίδη στον πάγκο την Κυριακή: «Άλλες αηδίες που άκουσα. Σας πληροφορώ ότι ποτέ δεν μου είπε τι να κάνω. Εκείνη την ώρα ήρθε να εμψυχώσει και τον προπονητή και την ομάδα. Τον ξέρω 3 χρόνια και μπορώ να πω την άποψη μου. Βλέπω άλλους να του επιβάλλουν απόψεις άρρωστες».

Γιατί δεν παραιτήθηκε: «Όμορφα είναι να τα λες απέξω. Αυτό που με νοιάζει είναι τι λένε οι συνεργάτες μου, όχι οι άλλοι».

Για την άμυνα: «Η άμυνα, και ο Ιτάνζ και ο Τζιόλης μας κρατούσαν στα παιχνίδια. Η αμυντική λειτουργία είναι σωστή, μας λείπει το γκολ. Μετά από τόσα παιχνίδια όμως δεν είναι τυχαίο».

Για τη συνέχεια: «Είναι δύσκολη η κατάσταση για τα παιδιά. Πρέπει να φερθούν σαν άντρες. Αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά για όλους μας. Η 2η θέση είναι πολύ σημαντική. Να δούμε και πόσοι έχουμε μείνει. Και η 2η θέση είναι σημαντική για να κερδίσει χρόνο ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×