ΠΑΟΚ: Οι… εκλεκτοί Τούντορ για Ολλανδία

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρώτο… σκέλος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους και ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο.

Ο Κροάτης τεχνικός αφιέρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης στην τακτική και ολοκληρώθηκε με τρέξιμο σε υψηλή ένταση. Μετά το τέλος του προγράμματος, που έγινε στην Τούμπα, ο νέος τεχνικός ηγέτης του «Δικέφαλου» ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα «πετάξουν» για την Ολλανδία και το Ντόργουερθ, οι οποίοι θα γίνουν… 24, καθώς μαζί με την αποστολή θα ταξιδέψει και ο Έργκους Κάτσε, δύο μέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» μετέχουν οι: Αθανασιάδης, Γλύκος, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κ. Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Γκολάσα, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Περέιρα, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς.

Πάντως, οι Θεσσαλονικείς θα… πληθύνουν στην Ολλανδία, καθώς στις 4 Ιουλίου θα ενσωματωθούν οι Τζιόλης, Ρατς και Μακ, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα, στην αποστολή θα βρεθεί και ο Κριστιάν Νομπόα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×