Καρότο και … μαστίγιο!

Ο Νίκος Καραγεωργίου εκνευρίστηκε από την χαλαρότητα των παικτών στην προπόνηση που έγινε μετά την άφιξη στις Σέρρες.

Στην πόλη των Σερρών βρίσκεται από το μεσημέρι και μετά η αποστολή του Εργοτέλη, ενόψει της αυριανής (17/04/2011) αναμέτρησης με τον ουραγό Πανσερραϊκό.

Οι Κρητικοί με το που έφτασαν στην πόλη της βόρειας Ελλάδας πήγαν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει η αποστολή, άφησαν τα πράγματα τους και στην συνέχεια πήγαν στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Σερρών. Εκεί ο Νίκος Καραγεωργίου τους περίμενε με άγριες διαθέσεις καθώς διέκοψε σε πολλές περιπτώσεις την προπόνηση επειδή διέκρινε χαλαρότητα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρομα, ασκήσεις τακτικής και στην συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» χωρίστηκαν σε δυο… στρατόπεδο, για το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα. Οι απουσίες είναι οι γνωστές των Σαρρή, Ρομάνο και Αλεξόπουλου, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Τζούνιορ και Ολίσε.

Ο καιρός στην πόλη των Σερρών δεν είναι ιδανικός, καθώς βρέχει με αποτέλεσμα το γήπεδο να μην είναι στην ιδανική κατάσταση.

*Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά την αναμέτρηση ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα, οπότε πολλοί θα είναι αυτοί που θα αναχωρήσουν από τις Σέρρες για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×