Ακόμα να παραιτηθεί ο Μποροβήλος;

Προκύπτει ηθικό θέμα για τον πρόεδρο της Super League που είναι στα πρόσωπα που παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση των στημένων.

Στην Super League θα σκάσουν σύντομα νέα μέτωπα τα οποία δεν αποκλείεται να προκαλέσουν κόντρες μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού.

Βλέπετε, στο βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών για τα πρόσωπα τα οποία θα οδηγούν στο ακροατήριο για να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης είναι και ο πρόεδρος της Λίγκας και του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Σύμφωνα με τον περίφημο κώδικα ηθικής των υπερκείμενων ομοσπονδιών, θα έπρεπε ο ο Γιώργος Μποροβήλος να έχει ήδη παραιτηθεί. Κάτι που όμως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Δεν αποκλείεται στο επόμενο ΔΣ της Λίγκας το θέμα να πέσει στο τραπέζι. Άμεσα εμπλεκόμενος είναι και ο αντιπρόεδρος της Λίγκας και πρόεδρος του Πανθρακικού, Τζελέπης.

Με βάση το πόρισμα Πούλιου ο Μποροβήλος κατηγορείται για δωροδοκία-δωροληψία και παράνομο στοιχηματισμό. Ανάλογη περίπτωση είναι κι αυτή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Μπάκου που επίσης παραπέμπεται σε δίκη.

Τελικά, ο Αστέρας Τρίπολης θα πάρει μέρος στο Europa League;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×