Ολυμπιακός: Συνάντηση κορυφής και… μεταγραφών

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε τη Δευτέρα (10/8) για τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, όχι μόνο για παίκτες που θα έρθουν, αλλά και για ενδεχόμενες αποχωρήσεις.

Το βράδυ της Κυριακής (9/8) οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τα… αποκαλυπτήριά τους ενώπιον των οπαδών τους στην φιλική νίκη 2-1 επί της Μπεσίκτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των Πειραιωτών, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ με πέναλτι στο 90’ έδωσε τη νίκη στο «συγκρότημα» του Μάρκο Σίλβα. Μάλιστα, ο Πορτογάλος, μετά το τέλος του φιλικού προανήγγειλε μεταγραφές και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με τους Τούρκους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείπνησε με τους Μαριάνο Αγκιλάρ και Κριστόφ Ενροτό, οι οποίοι εκπροσωπούν τέσσερις ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων». Η παρουσία του Γιάννη Βρέντζου στην συνάντηση των τριών ανδρών, προκάλεσε πολλά σενάρια για μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι αυτός που έχει την… υπογραφή στα μεταγραφικά των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το «παρών» φέρεται να έδωσαν και οι Ρομπέρτο και Αρτούρ Μαζουακού, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν… εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια τις προηγούμενες μέρες. Όπως τονίζουν οι φήμες, στο δείπνο κορυφής δεν αποκλείεται να συζητήθηκε το μέλλον των παικτών στον Ολυμπιακό και όχι μόνο το ενδεχόμενο μεταγραφής τους, αλλά και νέων συμβολαίων, μια και τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Γαλλοαφρικανός θεωρούνται από τα βασικά… εργαλεία στη «φαρέτρα» του Μάρκο Σίλβα.

Πάντως, από τη Δευτέρα (10/8) αναμένεται να… τρέξουν και οι μεταγραφικές εκκρεμότητες στον Πειραιά. η θέση του αμυντικού και του αριστερού μεσοεπιθετικού βρίσκονται στην πρώτη… γραμμή και οι Ερνάνι και Άλεξ εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να θέσουν… τελεσίγραφο στην Πόρτο για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, ενώ για τον Βραζιλιάνο στόπερ, οι Πειραιώτες φέρεται πως έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μίλαν για την απόκτησή του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×