Αδύναμος ακόμα ο Μπουονανότε!

Τι δείχνουν τα ιατρικά τεστ του Αργεντινού και τι σκέφτεται ο Δέλλας για εκείνον ενόψει Καραϊσκάκη.

Τίποτε δεν είναι ακόμα βέβαιο για τον Μπουονανότε ενόψει Καραϊσκάκη. Ο Δέλλας πράγματι προσανατολίζεται στη χρησιμοποίησή του στη βασική ενδεκάδα. Όντως το αρχικό πλάνο στο μυαλό του προπονητή είναι με τον Ντιέγκο στο βασικό σχήμα και πιθανότατα τον Μάνταλο σε ρόλο 8αριου όπως τον τσέκαρε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Όμως, οριστικές αποφάσεις, δεν έχει πάρει ο προπονητής. Αυτό είναι σίγουρο. Από τα όσα θα φανερώσει στις πρώτες προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας θα μπορούμε να βγάλουμε ουσιαστικά συμπεράσματα και όχι από τώρα.

Επίσης, κάτι που αξίζει να ξέρετε: Ο Δέλλας αυτές τις μέρες πήρε στα χέρια του αποτελέσματα εξετάσεων απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του. Πρόσφατα σας είχαμε γράψει σχετικό θέμα για τον Γιάκομπ Γιόχανσον και την κόπωση που διαπιστώθηκε πως έχει ο Σουηδός, γι’ αυτό και μετά τα ντέρμπι θα πάρει ανάσες.

Ο Δέλλας λοιπόν ξέρει τι παίζει και με τον Μπουονανότε. Αδύναμος είναι. Δεν έχει πιάσει το πικ του και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου. Μία να παίζει, μία να ξεκουράζεται. Να μην τον φτάσουν στα όρια.

Κάπως έτσι να βγει το πρόγραμμα για να μην την πατήσουν στην ΑΕΚ μαζί του. Βάσει των όσων έχουν δείξει τα εργομετρικά του και τα ιατρικά τεστ, στα μέσα Νοεμβρίου θα είναι σε φουλ δύναμη. Μην ξεχνάμε πως ήρθε στο τέλος της κιτρινόμαυρης προετοιμασίας έστω κι αν ακολουθούσε το πρόγραμμά του στην Γρανάδα.

«Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είδα τόσο «νεκρό» τον ποδοσφαιριστή, που ήταν σαν να μην είχε επικοινωνία με το περιβάλλον», είπε χθες ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος για τον Ντιέγκο, και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας...

Γι’ αυτό ας περιμένουμε λίγο ενόψει ντέρμπι. Ναι, ο Δέλλας τον σκέφτεται τον «Νάνο» για το ξεκίνημα του ματς, αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε και τις δοκιμές της επόμενης εβδομάδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×