Τριανταφυλλόπουλος: «Νίκη στο ντέρμπι»

Το 3-0 επί του Λεβαδειακού θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ψυχολογικό κομμάτι, όμως, η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ είναι επιτακτική ανάγκη όπως τόνισε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Στην ώθηση που μπορεί να δώσει στην ομάδα η εύκολη επικράτηση επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο, στάθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο, και όπως τόνισε η ψυχολογία της ομάδας θα βελτιωθεί ενόψει ΑΕΚ. Το ματς, ωστόσο, με την Ένωση όπως είπε ο νεαρός στόπερ, είναι από αυτά που πρέπει πάση θυσία να κερδίσει το «τριφύλλι» για να μείνει μέσα στους στόχους του στο πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πόσο θα βοηθήσει την ομάδα αυτό το αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας;

«Είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα με το κύπελλο. Εμείς θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά στο Κύπελλο γιατί είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς με ένα προβάδισμα. Από εκεί και πέρα σίγουρα κάθε νίκη δίνει ψυχολογία και κουράγιο για τη συνέχεια, η οποία είναι αρκετά δύσκολη. Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή, για να μπορούμε να παραμείνουμε μέσα στη διεκδίκηση των στόχων μας στο πρωτάθλημα».

Βελτιώνεται η ψυχολογία με τέτοιες νίκες ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ;

«Όπως είπα είναι διαφορετικές διοργανώσεις. Ένα ντέρμπι με ένα παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό, δεν έχει καμία σχέση. Δεν συγκρίνεται ένα ματς όπως αυτό της Κυριακής με έναν αγώνα Κυπέλλου απέναντι σε αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι που θα γίνει στην έδρα μας».

Επέστρεψες μετά από καιρό στη βασική ενδεκάδα, πως προσαρμόστηκες;

«Ήταν δύσκολο για εμένα μετά από τόσο καιρό να βρω ρυθμό και να παίξω στο παιχνίδι. Ωστόσο, κάνοντας τα... βασικά στην αρχή, το παιχνίδι κήλυσε καλά. Εγώ δουλεύω καθημερινά για να δώσω στον προπονητή μου το «πρόβλημα» του αν θα με επιλέξει. Από εκεί και πέρα είναι δική του η κρίση αν θα με βάλει, εγώ είμαι έτοιμος να δώσω το 100%».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×