Δεν απειλείται με αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός!

Μόνο με βαρύ πρόστιμο κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός και όχι με αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα άρθρα που περιλαμβάνονται στην δίωξη του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος της «πράσινης» ΠΑΕ, αλλά όπως προκύπτει από το «κατηγορητήριο», το «τριφύλλι» κινδυνεύει με υψηλά πρόστιμα και όχι με αφαίρεση βαθμών. Συγκεκριμένα, η δίωξη αφορά σε εκτεταμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου, κάτι που… σημαίνει πρόστιμο από 40 έως 100 χιλιάδες ευρώ, για επεισόδια στις εξέδρες, ήτοι πρόστιμο από 50 έως 120 χιλιάδες ευρώ, ενώ δεν κατηγορείται για επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που θα σήμαινε και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Αναλυτικά, η ενημέρωση για την δίωξη:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ.2δ, ε, 3, 5β, 6 (περ. α, β και γ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Πρωταθλήματος Super League, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της 21/11/2015)».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×