Δίνει το πριμ ο Αλαφούζος!

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε την ομάδα στο Κορωπί και επεσήμανε στους παίκτες πως θα τους δώσει πριμ, αν επικρατήσουν του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναμενόταν, και όπως σας είχε ενημερώσει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στη σημερινή (26/11) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ βρέθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τους στρέψει όλη τη συγκέντρωση στο αγωνιστικό κομμάτι κι όχι στο εξωαγωνιστικό των όσων ακολούθησαν το ματαιωθέν ντέρμπι.

Αυτό που είχε περισσότερο ενδιαφέρον από την ομιλία Αλαφούζου, ήταν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ έταξε στους παίκτες του πριμ, αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη επί του Ηρακλή στον αγώνα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Επί της ουσίας, θα πρόκειται για πριμ τριάδας νικών που έχει θεσπιστεί στο «τριφύλλι» και θα δοθεί για τα παιχνίδια με Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Ηρακλή. Ο Αλαφούζος μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες του «είναι σαν να νικήσατε στο ντέρμπι, οπότε αν κερδίσετε τον Ηρακλή θα πάρετε το πριμ».

Πηγή: leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×