Ατομικό ο Τζεμπούρ, μεταγραφή στο... σκάουτινγκ

Ο Αλγερινός φορ της Ένωσης επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να παίξει στον κυριακάτικο αγώνα εναντίον του Πλατανιά στα Χανιά. Νέος επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ ο Μπαρτόλο.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις της Ένωσης και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά. Ο Αλγερινός είχε απουσιάσει από τις δύο προηγούμενες προπονήσεις λόγω πυρετού και κρίθηκε σκόπιμο να μην μπει άμεσα σε φουλ ρυθμούς.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ αναλαμβάνει ο Αλεχάντρο Πάμπλο ντε Μπαρτόλο. Ο 38χρονος Αργεντινός από το 2003 έως το 2010 αγωνιζόταν στη χώρα μας (Εθνικό, Θρασύβουλο, Θύελλα Πατρών, Αγ. Δημήτριο, Ηλυσιακό, Κεραυνό Κερατέας και Σαρωνικό) και στη συνέχεια υπήρξε εκπρόσωπος παικτών.

Η ανακοίνωση: Η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο. Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες ο 38χρονος Ιταλοαργεντινός Ντε Μπαρτόλο έπαιξε ποδόσφαιρο σε Αργεντινή, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα, υπήρξε μάνατζερ ποδοσφαιριστών και πλέον αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×