Ο Πογέτ στέλνει συνεχώς μηνύματα στον Μελισσανίδη...

Ο Ουρουγουανός «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού και έγινε ακόμα πιο αγαπητός στον κόσμο της ΑΕΚ. Θα μείνει το καλοκαίρι;

Ο Γκουστάβο Πογέτ με τη νίκη επί του Ολυμπιακού έστειλε ένα ακόμα μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλλον το πιο ισχυρό ως σήμερα.

Ότι αξίζει να στηριχτεί η δουλειά του και να του προσφερθούν οι συνθήκες που επιθυμεί έτσι ώστε να συνεχίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο και μετά από το καλοκαίρι.

Ποιες είναι οι συνθήκες αυτές; Φυσικά οι... μεταγραφές. Δεν έχει πρόβλημα με όλα τα υπόλοιπα στα Σπάτα. Μια χαρά είναι η οργάνωση, δεν περιμένει και τις πολυτέλειες της Πρέμιερ Λιγκ.

Καλό είναι το επίπεδο εργασίας και οι παροχές που προσφέρει η κιτρινόμαυρη οικογένεια και είναι απόλυτα χαρούμενος γι’ αυτό ο Ουρουγουανός. Αλλά για να μείνει, θέλει μεταγραφές, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να διακριθεί στην Ευρώπη, κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του!
Δεν θέλει να βρίσκεται απλά στον πάγκο μιας καλής ελληνικής ομάδας και να παλεύει για την δεύτερη θέση. Ξέρει ότι με αυτόν τον τρόπο θα μείνει στάσιμος. Και δεν είναι αυτές οι προσδοκίες του... Σκαλοπάτι για σπουδαιότερα πράγματα είναι η Ένωση για εκείνον κι αν δεν του προσφερθούν τα εφόδια να φέρει επιτυχίες δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει.

Ζητάει μεταγραφές επιπέδου... Ολυμπιακού. Θα τις έχει το καλοκαίρι; Ο Μελισσανίδης λαμβάνει τα συνεχή μηνύματα αλλά προς το παρών μένει βουβός. Είναι και λίγο νωρίς βέβαια...

Πλέον ο Πογέτ έχει δύο ακόμα στοιχήματα να κερδίσει. Την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και το κύπελλο. Αλλά ήδη θεωρείται επιτυχημένος με την ομάδα στους «4» του Κυπέλλου και σπάζοντας το αήττητο του Ολυμπιακού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×