Σεισμός Ιωάννινα: Επίσημη… η αναβολή στο ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση για την οριστική αναβολή του αγώνα των Ηπειρωτών με τους Βοιωτούς εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Ηπείρου, σε συνεννόηση με τον Σταύρο Κοντονή, Υφυπουργό Αθλητισμού, αποφάσισαν να αναβάλουν το ματς για την 7η αγωνιστική, λόγω της έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας στα Γιάννενα.

Λίγη ώρα αργότερα, η… επιβεβαίωση έφτασε και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την παρακάτω ανακοίνωση: «Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×