Σκέψεις για Ινσούα

Με τον Ραούλ Μπράβο να οδεύει προς την έξοδο και με μοναδικό σίγουρο για το αριστερό άκρο της άμυνας στη νέα σεζόν τον Χοσέ Χολέμπας, ο Ολυμπιακός ήδη «κοιτά» έστω και από μακριά, κάποιες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να καλύψουν το κενό του Ισπανού.

Μπορεί η απομάκρυνση του Μπράβο από τους πρωταθλητές Ελλάδας να μην είναι κάτι οριστική ωστόσο στον Πειραιά θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Για αυτόν τον λόγο, άνθρωποι της ΠΑΕ ήδη έχουν ξεκινήσει και αναζητούν παίκτες για το αριστερό άκρο της άμυνας, με σκοπό να βρουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Ισπανού.

Η πρόσληψη του Μαθία στο Λιμάνι φέρνει ξανά στην επιφάνεια το όνομα του Αργεντινού μπακ, Εμιλιάνο Ινσουά, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι παραπάνω από απλό ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον θα πάρει σάρκα και οστά μόνο αν αποχωρήσει οριστικά ο Ραούλ Μπράβο από τον Ολυμπιακό και υπάρξει κενή θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από κει πέρα, σε περίπτωση που αποφασίσουν στον Ολυμπιακό να κινηθούν για τον Ινσούα, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, με τον Μαθία να φαίνεται πως έχει τον τρόπο να φέρει τον παίκτη στους Πειραιώτες.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος Αργεντίνος αμυντικός αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στη Γαλατασαράι της Τουρκίας ενώ ανήκει στη Λίβερπουλ στην οποία θα επιστρέψει το καλοκαίρι.  Στη Γαλατά είχε 15 συμμετοχές στη φετινή σεζόν πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×