Ούτε με Κέρκυρα ο Ντομίνγκες

Εκτός απόστολής για μια ακόμα φορά ο τσόρι Ντομίνγκες, αφού ο Πάολο Μπέντο επέλεξε να μην τον έχει ούτε στον πάγκο και στον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα.

Ούτε στο -θεωρητικά- εύκολο ματς με την Κέρκυρα θα επανέλθει ο Τσόρι Ντομίνγκες στην αποστολή του Ολυμπιακού, αφού ο Πάουλο Μπέντο τον άφησε και πάλι εκτός αποστολής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε από τα συνθήματα των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων υπέρ του Αργεντινού μέσου και συνεχίζει να τον έχει εκτός πλάνων, όπως και τον Μάρκο Μάριν.

Εκτός για το παιχνίδι με τους «Φαίακες» είναι επίσης ο τιμωρημένος Φιγκέιρας και ο τραυματίας Καπίνο, ενώ για λόγους rotation έμεινε εκτός 18άδας και ο Ντα Κόστα. Στον αντίποδα, επανέρχονται οι Ντε Λα Μπέγια και Καρντόσο, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» με την Κέρκυρα απαρτίζουν οι Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×