ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τους υποψήφιους εξτρέμ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον «Δικέφαλο» όσον αφορά στην εύρεση του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες – Ποια είναι τα δεδομένα για Λεονάρντο και Στοχ.

Οι «ασπρόμαυροι» αμέσως μετά την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος της Γαλατάσαραϊ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, κινήθηκαν για να έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις. Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον «Δικέφαλο» και ήδη στην Τούμπα έχουν προχωρήσει τις υποθέσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Βασικός στόχος, τη δεδομένη στιγμή, είναι ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος 24χρονος άσος αγωνίζεται στην Παρτιζάν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο της Σερβίας για την απόκτησή του. Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι εξαιρετικές και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξουν εξελίξεις στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Πάντως, ο Λεονάρντο ντα Σίλβα Σόουζα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, δεν είναι ο μοναδικός… στόχος για τον «Δικέφαλο». Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει επίσημη κρούση στον Μίροσλαβ Στοχ, όμως, για τον Σλοβάκο υπάρχει πρόταση από ομάδα της Αραβίας, η οποία φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, τον χρόνο, ποσό που δύσκολα θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ το δώσει στον πρώην «ασπρόμαυρο» άσο. Πάντως, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει και η θέληση της Πάολα Μπετζεντίοβα, συντρόφου του Στοχ, η οποία είναι έγκυος και δεν αποκλείεται να θέλει να βρίσκεται κοντά στην πατρίδα της.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×