«Κιτρινίζουν» Τζαβέλλας-Ντίας

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράνε όπως όλα δείχνουν τόσο ο Γιώργος Τζαβέλλας όσο και ο Χόρχε Περέιρα Ντίας, και δεν αποκλείεται τα θέματά τους να κλείσουν μέχρι το τέλος της μέρας.

Μία μέρα μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Λεωφόρο, η ΑΕΚ κινείται δυναμικά για να κλείσει τα μεταγραφικά της μέτωπα. Αυτά είναι ως επί τω πλείστον οι μεταγραφές του Γιώργου Τζαβέλλα και του Χόρχε Ντίας.Ο ατζέντης του Αργεντινού φορ θα έχει σήμερα νέα επαφή με το σύλλογο της Μαλαισίας, Τζοχόρ και εκτιμάται πως αυτή τη φορά, μετά και την υποχώρηση του παίκτη, θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα λυθεί το συμβόλαιό του, προκειμένου να έρθει άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει στην «Ένωση».

Όσο για τον Τζαβέλλα, εκτιμάται ότι η πρώτη προσέγγιση που του έγινε είχε θετικό αντίκρισμα από τον Έλληνα αμυντικό, που δεν «ψήνεται» να πάει στα Εμιράτα.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων γίνεται και προσπάθεια απόκτησης του Ναμπίλ Μπαχούι, του Σουηδού δεξί εξτρέμ του Αμβούργου ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη γερμανική ομάδα και στόχος είναι να αποκτηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, πιθανότατα με οψιόν αγοράς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×