ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Υπάρχει τσίπα; Απόδειξη!

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, περισσότερα δεν χρειάζεται να πούμε είναι μάλλον περιττό (7:30μ.μ. Live Chat Leoforos.gr/Novasports 2)

Απ’ όπου κι αν… πιάσει κανείς τον Παναθηναϊκό, θα μελαγχολήσει. Ψυχολογία οπαδών; Άστα να πάνε. Αγωνιστική κατάσταση; Ακόμη χειρότερα. Λύσεις στο ρόστερ; Και του χρόνου καλά να ‘μαστε. Μεταγραφές που δεν έγιναν; Γνωστά όλα. Στόχοι που σου έχουν απομείνει; Άγνωστη λέξη πλέον. Όπως και να το δει το θέμα κανείς, ο Παναθηναϊκός μόλις συμπλήρωσε 109 χρόνια ιστορία (σας χθες ιδρύθηκε ο μεγαλύτερος Ελληνικός σύλλογος) ζει μία απ’ τις δυσκολότερες στιγμές του.

Εν μέσω όλων αυτών, υπάρχει σήμερα ένα πολύ δύσκολο ματς. Όσο τραγικό κι άχαρο κι αν ακούγεται, ένα ματς που πρέπει να το πάρουν οι «πράσινοι» προκειμένου να μην έχουν προβλήματα ακόμη και με την ίδια την συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Μια διαδικασία που σαφώς και δεν έχει καμία δόξα, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει το «τριφύλλι», με εχθρικές διαθέσεις. Όπως πάντα άλλωστε. Οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν σε ένα αγωνιστικό χώρο που μοιάζει με… βοσκοτόπι. Κατά συνέπεια, όπως είπε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πολλά θα κριθούν στο πάθος και στην θέληση. Ε, είναι καιρός ο Παναθηναϊκός να δείξει χαρακτήρα. Να δείξει πως είναι εδώ. Να δείξει πως μπορεί να ξεπεράσει την τραγική εποχή στην οποία βρίσκεται.

Με 4-3-3 και Κουτρουμπή στα χαφ

Αρκετά δύσκολο αναμένεται να είναι το αποψινό παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ως συνήθως θα είναι σε τραγική κατάσταση και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια από το «τριφύλλι» για να φύγει με το διπλό. Ο Ουζουνίδης γνωρίζει καλά τα δεδομένα, και έχει σκεφτεί τρόπους για να παρατάξει την ομάδα του. Με δεδομένες τις απουσίες που έχει το «τριφύλλι», αφού Λέτο, Κουρμπέλης είναι νοκ-άουτ, ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 κόντρα στον ΠΑΣ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με τον Κουλιμπαλί να επιστρέφει ως δεξιός μπακ, τον Χουλτ αριστερά και τους Τελάντερ και Μολέδο δίδυμο στα στόπερ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι στα χαφ ο Κουτρουμπής με τους Ζέκα και Λουντ δεξιά κι αριστερά του, ενώ στο ένα άκρο θα αγωνιστεί ένας εκ των Εμποκού ή Κλωναρίδη, στο άλλο ο Βιγιαφάνιες και στην κορυφή ο Μπεργκ. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να μείνει ο Κουτρουμπής στον πάγκο με τους Ζέκα-Λουντ να είναι δίδυμο στα χαφ, με τους Εμποκού – «Βίγια» στις πτέρυγες και τους Κλωναρίδη-Μπεργκ στην επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×