Βάλε ένα γκολ και ας πεθάνω…!

Ο Παντελής Καπετάνος σκοράρει με το σταγονόμετρο και η Βέροια κινδυνεύει με υποβιβασμό.


Η Βέροια μετρά 46 γκολ παθητικό, το χειρότερο στη φετινή Super league, όχι ότι μπροστά πυροβολεί κατά ριπάς! Η ομάδα της Ημαθίας έχει και την χειρότερη επίθεση με μόλις 15 γκολ και ο υποβιβασμός μοιάζει αναπόφευκτος. Ο Ντόστανιτς έχει ρίξει το βάρος στην ψυχολογία, από τότε που ανέλαβε τον πάγκο αλλά δεν έχει και κανένα μαγικό ραβδί! Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην επιθετική δυστοκία του Παντελή Καπετάνου που έχει σημειώσει μόλις 3 γκολ. Το Σάββατο βρήκε δίχτυα απέναντι στην Κέρκυρα και πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 4-0, που κρατά με… μηχανική υποστήριξη τη Βέροια στα μεγάλα σαλόνια.

Ισοφάρισε τη περσινή συγκομιδή στην Ξάνθη!

Φέτος έκανε σεφτέ την 3η αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά δεν ήταν αρκετό για την Βέροια που γνώρισε βαριά ήττα με 6-1 από τον Ολυμπιακό. Το μοναδικό γκολ των Μακεδόνων το πέτυχε ο Καπετάνος στο 74’. Ο έμπειρος επιθετικός ξαναχτύπησε την 11η αγωνιστική διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 (46’) εις βάρος του Λεβαδειακού. Το σκορ άνοιξε ο Μίλιεβιτς στο 35’. Μέχρι στιγμής έχει φτάσει τα τρία γκολ, όσα πέτυχε συνολικά την περσινή σεζόν στην Ξάνθη, σε 29 αγώνες των ακριτών και το καλοκαίρι δεν ανανεώθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών με αποτέλεσμα να μετακομίσει στη Βέροια. Ο Κοζανίτης επιθετικός υπέγραψε στις 11 Αυγούστου 2016 μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και η «Βασίλισσα» προσέθεσε στο ρόστερ της έναν ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, στον οποίο εναπόθεσε τις ελπίδες της για γκολ!

Killer στη Ρουμανία

Στα έξι χρόνια παραμονής του πάντως στη Ρουμανία με Στεάουα και Κλουζ... μάτωνε τα δίχτυα. Με την πρώτη έφτασε τα 37 γκολ σε 97 συμμετοχές ενώ με την Κλουζ τα 22 γκολ σε 68 συμμετοχές. Καλύτερη χρονιά του ήταν το 2009-2010, όπου με τη Στεάουα Βουκουρεστίου έβαλε 19 γκολ σε 39 ματς. Βλέποντας τους αριθμούς στην Ελλάδα όμως νομίζεις πως μιλάς για άλλον παίκτη! Τα περισσότερα που έχει πετύχει σε μία σεζόν ήταν τα 5 με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα της σεζόν 2002-03.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×