Ολυμπιακός: Σκάει… απάντηση για προπονητή

Εν αναμονή της οριστικής απόφασης του Ρεμί Γκαρντ βρίσκονται άπαντες στους «ερυθρόλευκους».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Γάλλος τεχνικός είναι ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Ο 50χρονος κόουτς ήρθε στην Ελλάδα, όπου είχε επαφές με την διοίκηση του Ολυμπιακού, τσέκαρε τις εγκαταστάσεις της ομάδας και ζήτησε μια μικρή διορία για να δώσει την απάντησή του.

Μέχρι στιγμής, τα δεδομένα δεν είναι θετικά για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς ο πρώην κόουτς της Λιόν δεν δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει τον πάγκο των Πρωταθλητών Ελλάδας, σ’ αυτή την χρονική στιγμή. Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Φρανσουά Μοδέστο έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις μαζί του, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες.

Η προθεσμία που έχει δοθεί στον Ρεμί Γκαρντ λήγει το μεσημέρι της Τετάρτης (22/3) και σε περίπτωση που η απάντηση είναι θετική, τότε θα έρθει άμεσα για να αναλάβει την ομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα γίνει άμεσα… στροφή στην ελληνική λύση, η οποία δεν είναι άλλη από τον Τάκη Λεμονή, που φέρεται πως έχει απαντήσει θετικά σε κρούση της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×