Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Η εκδίκηση και το Champions League

«Τελικός» είναι το ντέρμπι των «πράσινων» με τον «Δικέφαλο» στην δεύτερη αγωνιστική των play offs της Super League.

Το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τον Κυπελλούχο Ελλάδας στις 20:30 (Novasports 1) και οι δύο «μονομάχοι» καίγονται για την κατάκτηση της πρώτης νίκης στην διαδικασία των play offs. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο ΠΑΟΚ από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, αν θέλουν να παραμείνουν σε… τροχιά για τα προκριματικά του Champions League. Παράλληλα, οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την βαριά ήττα στην Τούμπα.

«Βουνό» τα προβλήματα στους «πράσινους»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολλούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» καθώς εκτός είναι ο τιμωρημένος Ζέκα, οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Μέστο, Λουντ και Τελάντερ, αλλά και ο Μπουμάλ που δεν υπολογίζεται.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Οδ. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Δύο απουσίες

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Γιάννης Μυστακίδης είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Βλάνταν Ίβιτς για την «μάχη» στη Λεωφόρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×