Αγωνία για Μπεργκ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού για τη μείωση της ποινής του Μπεργκ και η απόφαση αναμένεται άμεσα.

Λίγο μετά τις 15:30 ξεκίνησε στο Διαιτητικό Δικαστήριο η εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στον Μάρκους Μπεργκ και αναμένεται άμεσα η απόφαση.

Ο Σουηδός επιθετικός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή με 3+1 αγωνιστικές (λόγω του ότι ήταν αρχηγός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ) εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο ματς της Λεωφόρου αλλά και της αψιμαχίας που είχε με τον Κρέσπο.

Τους «πράσινους» εκπροσώπησε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κάρμης ο οποίος ανέφερε ότι η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε υπόψιν της στοιχεία που δεν θα έπρεπε να «μετρήσει» (οπτικοακουστικό υλικό) προκειμένου να απορρίψει την έφεση των «πράσινων».

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Λάμπρος Μπίρδας που ζήτησε την επιβολή της ποινής 3+1 αγωνιστικών στον Μπεργκ, καθώς έχει έννομο άμεσο συμφέρον, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (31/5).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×