Τρία χρήσιμα φιλικά

Αρχής γενομένης από τον σημερινό (4/5, 18:00, «Κλεάνθης Βικελίδης») αγώνα κόντρα στην Βέροια, ο Σάκης Τσιώλης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες.

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων, που προγραμματίστηκαν πριν από το κλείσιμο της σεζόν για τον Αρη (οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν στα μέσα Μαΐου), ανοίγει σήμερα κόντρα στην Βέροια (18:00, «Κλ. Βικελίδης»). Όπως είναι γνωστό, ακολουθούν άλλα δύο ματς με την Κέρκυρα (07/05, 17:00, «Κλ. Βικελίδης) και την Ξάνθη (13/05, 18:00, «Κλ. Βικελίδης») στην μνήμη του αδικοχαμένου Ολουμπάγιο Αντεφέμι.

 Τρία χρήσιμα φιλικά παιχνίδια, στα οποία ο Σάκης Τσιώλης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες και να αποκομίσει συμπεράσματα. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει και ποδοσφαιριστές από την πρωταθλήτρια ομάδα Κ-20 ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να καλέσει και έναν-δύο παίκτες από την ομάδα Κ-17.

Όπως είναι γνωστό δεν θα αγωνιστούν οι Σηφάκης, Πρίττας, Τσέζαρεκ και Χουάνμα, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία με άδεια λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο μάτι, ενώ ενδεχομένως να προφυλάξει και κάποιους άλλους παίκτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×