«Έρχονται μαζί στην Αθήνα Ουσίγιος και Εμενίκε»

Tην μεταγραφή του Εμάνουελ Εμενίκε πρόκειται ν' ανακοινώσει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Ο τουρκικός Τύπος κάνει λόγο για συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε και αναφέρει και ποσό, που κινείται στα 2,5 εκατ., προκειμένου ο 30χρονος Νιγηριανός διεθνής επιθετικός να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή του Νιγηριανού έπαιξε ο Ουσίγιος ο οποίος ταξίδεψε στην Τουρκία προκειμένου να πείσει τον παίκτη να έρθει στην χώρα μας.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είχε πρώτα επαφές με τους ανθρώπους της Φενέρ τους οποίους και έπεισε αμέσως να πάρει τον Εμενίκε στον Πειραιά.

Ο Ουσίγιος έπειτα από τρία – τέσσερα ραντεβού, κατόρθωσε να αποσπάσει και το «ναι» του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τους Τούρκους θα ταξιδέψουν απόψε μαζί για την Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αφρικανού στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» φορτσάρουν για τις υποθέσεις των Οφόε, Ζιλέ και Καρσελά.

Ο πρώτος πήγε στην έναρξη της προετοιμασίας της Λέγκια όμως στο λιμάνι θεωρούν ότι τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πιο εύκολη είναι η… δουλειά με τον Ζιλέ, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει πειστεί να έρθει στην χώρα μας, ενώ γίνεται προσπάθεια προκειμένου και ο Καρσελά να υπογράψει στον Ολυμπιακό κι έτσι ο Χάσνι να έχει όσους περισσότερους παίκτες μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο όπου και θα καταφθάσει η ομάδα την Τετάρτη 05/07.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×