ΑΕΚ: Πρόβα τζενεράλε για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στην τελική… ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ένωσης για τις αναμετρήσεις με τους Ρώσους στον Γ’ προκριματικό του Champions League.

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, που έγινε στην Πολωνία και πλέον έχει επιστρέψει στην… βάση του. Οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται για τα παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και η πρόβα τζενεράλε θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (19/7) στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Γάνδη, στο τελευταίο φιλικό πριν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει να δείξει πως βρίσκεται στο σωστό επίπεδο ετοιμότητας. Μάλιστα, ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και στον Όγκνιεν Βράνιες, καθώς ο Βόσνιος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Γαλανόπουλος, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Βινίσιους, Λόπες, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Γιακουμάκης, Αλμέιδα, Λιβάγια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×