Αστέρας Τρίπολης: Παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Στουτγάρδης

Οι Αρκάδες ηττήθηκαν από τους Γερμανούς με 2-0 στο τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι τους επί αυστριακού εδάφους.

Με ήττα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αυστρία ο Αστέρας Τρίπολης. Η Στουτγάρδη του Τάσο Δώνη (δεν αγωνίστηκε στο φιλικό λόγω τραυματισμού) επικράτησε με 2-0 των Αρκάδων, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν αρκετά τόσο στην άμυνα όσο και στην ανάπτυξη και φυσικά στη δημιουργία φάσεων.

Το πρώτο γκολ για τους Γερμανούς ήρθε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Τερόντε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 57' οι Αρκάδες είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όμως το σουτ του Γιαννούλη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ζίλερ, ενώ στο 69’ άγγιξαν ξανά το 1-1 όταν ο Γκοντό βγήκε τετ α τετ, με τον Ζίλερ όμως ο τελευταίος απέκρουσε χωρίς δυσκολία. Στο 72’ η Στουτγάρδη έκανε το 2-0 με κεφαλιά του Σίλβα.

Την Κυριακή (30/07) ο Αστέρας Τρίπολης επιστρέφει στη βάση του για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μαδίντα, Τσιλιανίδης, Μάσα, Ισνάλντο, Μανιάς. Αγωνίστηκαν και οι: Τσιφτσής, Τσουκαλάς, Γκοντό, Καλτσάς, Ευαγγέλου, Στανισάβλιεβιτς, Ντουντού, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Ζούμα, Πασαλίδης, Τσαγνκ, Δουβίκας

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Τσίλερ, Ινσουά, Μπάουμγκαρτλ, Μπρεκάλο, Άντο Γκρίγκιτς, Τερόντε, Ασάνο , Γκέντνερ, Παβάρτ, Μπούρνιτς, Γκίντσεκ. Έπαιξαν ΚΑΙ οι: Λάνγκερακ, Τσίμερμαν, Μπάουμγκαρτλ, Καμίνσκι, Σίλβα, Τσίμερ, Γκέντνερ (67' Μανγκαλά), Οφόρι, Οτσκάν, Μπρεκάλο (56' Βέρνερ), Τερόντε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×