Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0: Διπλή ήττα στο Περιστέρι για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Ατρόμητο (1-0) σε φιλική αναμέτρηση αλλά και τον Εμενίκε με πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Προβλήματα στη δημιουργία φάσεων απέναντι στην κλειστή άμυνα του Ατρόμητου παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι και έχασαν με 1-0 στο Περιστέρι. Ωστόσο το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα μετά τον τραυματισμό του Εμενίκε, ο οποίος αποχώρησε στο 20’. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μόνος του και φανερά στεναχωρημένος. Φυσικά όλο το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών έχει πέσει πάνω του προκειμένου να διαπιστώσουν ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος μιας και ακολουθούν τα πλέι οφ του Champions League.

Στο 65’ υπήρξε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, όταν τρία λεπτά μετά την είσοδό του ο Φιγκέιρας είχε αψιμαχίες με τον Χατζησαΐα και Κυβρακίδη, με αποτέλεσμα ο διαιτητής και οι ψυχραιμότεροι να ηρεμήσουν την κατάσταση. Ωστόσο ο Χάσι στη συνέχεια έβγαλε τον Φιγκέιρας. Στο 83’ ο Ούμπιντες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χατζηισαΐας έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και να κυκλοφορήσει την μπάλα και προβλημάτισε ενόψει της αναμέτρησης με την Ριέκα.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ούμπιντες, Μανούσος, Ντάουντα. Αγωνίστηκαν και οι: Ντιγκινί, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Νάστος και Μενσά

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62’ Φιγκέιρας, 67’ Νικολάου), Ρομαό (74’ Ζντιέλαρ ), Ζιλέ, Καρσελά (46’ Πάρντο ), Φορτούνης (46’ Σεμπά), Μάριν (46’ Ανδρούτσος), Εμενίκε (20’ λ.τρ. Μπεν, 80’ Ανσαριφάντ)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×