Η… παρενόχληση του Ουάρντα και η ενόχληση του ΠΑΟΚ!

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το δις εξαμαρτείν του Αιγύπτιου άσου.

Η αποκάλυψη της «Record» ότι ο Αμρ Ουάρντα παρενόχλησε τις γυναίκες δύο συμπαικτών του στην Φεϊρένσε έβαλε σε μπελάδες τόσο τον ίδιον όσο και τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως «χαλάει» ο δανεισμός του στους Πορτογάλους με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος να ετοιμάζει βαλίτσες ξανά για Θεσσαλονίκη.

Και ενώ ο «Δικέφαλος» του Βορρά ετοιμάζονταν να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, μάλλον θα το ξανασκεφτεί μιας και φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός ποδοσφαιριστής, κατηγορείται για παρενόχληση. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «huffpostarabi.com», o Ουάρντα έχει κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό.

Το καλοκαίρι του 2013, όπου η Εθνική Αιγύπτου πραγματοποιούσε προετοιμασία στη Τυνησία, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εισέβαλε στο δωμάτιο Γαλλίδας τουρίστριας, η οποία άρχισε να φωνάζει. Ωστόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου αποφάσισε να μην δοθούν εκτάσεις στο σκάνδαλο που θα ακολουθούσε.

Ο Ουάρντα όμως δεν έβαλε μυαλό και πριν από μερικές μέρες παρενόχλησε τις γυναίκες δύο συμπαικτών του στην Φεϊρένσε. Πλέον η διοίκηση της ΠΑΕ σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα μιας και δεν θέλει να συνδυάσει το όνομα της ομάδας με ανάλογες περιπέτειες του «Φαραώ» στο μέλλον.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×