Μιραλάς: «Με μπλόκαρε η Έβερτον για Ολυμπιακό»

Δυσαρεστημένος από το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων των «ερυθρόλευκων» με τους Βρετανούς για την επιστροφή του στον Πειραιά εμφανίστηκε ο Βέλγος επιθετικός.

Ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στην πατρίδα του, ενόψει της «μάχης» της Κυριακής (3/9) κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και με δήλωσή του, έριξε ευθύνες στην ομάδα του για την στάση που έδειξε στις επαφές με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του.

«Ήθελα σαν τρελός να έρθω στον Ολυμπιακό. Κάναμε όλοι ό,τι μπορούσαμε. Ο πρόεδρος (σ.σ. Βαγγέλης Μαρινάκης) προσπάθησε να κάνει ό,τι ήταν δυνατό και ακόμα πιο πέρα. Αλλά η Έβερτον δεν ήθελε ούτε να ακούσει. Με μπλόκαραν! Είμαι πάρα πολύ θλιμμένος που δεν επέστρεψα σπίτι μου», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Εύχομαι ότι θα τα καταφέρω πολύ σύντομα να γυρίσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, ια τα εκατοντάδες μηνύματα που μου έστειλαν. Και θέλω να ξέρουν ότι κι εγώ αγαπώ τον Ολυμπιακό όπως κι εκείνοι. Και ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσω κοντά τους...».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×