ΑΕΚ: Αγωνία για Μάνταλο ενόψει Αούστρια!

Εξαιρετικά αμφίβολος για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Αυστριακούς για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League είναι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Ο διεθνής άσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο αριστερό του χέρι και έπειτα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαγνώστηκε με αιμάτωμα.

Μάλιστα, ο Πέτρος Μάνταλος θα κάνει αγώνα… δρόμου, ούτως ώστε να είναι στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης, το βράδυ της Πέμπτης (28/9) στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, αμφίβολος για το παιχνίδι του Europa League είναι και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ ο Αντρές Σιμόες θα υποβληθεί την Τρίτη (26/9) σε απεικονιστικό έλεγχο για το πρόβλημά του στον δικέφαλο.

Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να πάρει μέρος ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στην μύτη. Ο Έλληνας άσος είναι στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ και θα αγωνιστεί ακόμα και με προστατευτική μάσκα, αν χρειαστεί. Τέλος, ο Λόπες ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×