Ζέκα: «Πονάει η καρδιά μου με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός κι εξέφρασε τη στενοχώρια του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Έθνος»:

Για το αν του λείπει ο Παναθηναϊκός: Αν μου λείπε; Λες να μη μου λείπε; Και ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα. Όταν μου λες “Παναθηναϊκός”, δεν είναι μόνο η φανέλα και ο σύλλογος. Είναι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο κλαμπ, αυτοί που δουλεύουν κάθε μέρα για την ομάδα, είναι ο κόσμος του. Αυτός είναι για μένα ο Παναθηναϊκός.

Συνεχίζοντας ανέφερε πως: Είμαι στενοχωρημένος, πονάει η καρδιά μου με την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα. Ποτέ δεν θα ήθελα να συμβεί όλο αυτό στον Παναθηναϊκό, δεν πρέπει και δεν αξίζει να το βιώνει όλο αυτό ο σύλλογος. Να σου πω και κάτι, όμως; Πιστεύω πραγματικά πως η ομάδα θα αντέξει και δεν θα διαλυθεί. Παρότι εδώ κι αρκετά χρόνια περνάει μεγάλες δυσκολίες, κυρίως στο οικονομικό, παραμένει ένας τεράστιος σύλλογος. Το μεγάλο κλαμπ είναι μεγάλο ακόμη και στα δύσκολα. Είδα και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο κόσμος γέμισε τη λεωφόρο και ήταν δίπλα στην ομάδα. Οχι μόνο η “13”, όλο το γήπεδο, όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού. Αν υπάρχει ένας δρόμος για να φτιάξεις μία ομάδα που δεν θα έχει προβλήματα, μία ομάδα που θα μπορεί να κερδίσει κάτι, αυτός ο δρόμος έρχεται μόνο μέσα από την ενότητα. Αν είμαστε όλοι μαζί...

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×