ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδη με Μίλαν

Βουνό… είναι τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ στην «μάχη» της Πέμπτης (2/11) με τους «ροσονέρι» για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Αναμφίβολα, ο σοβαρός τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου, που την Τρίτη (31/10) θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατό του, έχει επισκιάσει τα πάντα στην Ένωση και ο τεχνικός ηγέτης του «Δικέφαλου» καλείται να κάνει τα πλάνα του χωρίς ένα σημαντικό… όπλο.

Όμως, η απουσία του Έλληνα μέσου δεν είναι η μόνη που προβληματίζει τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς για ένα ακόμα ματς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδη. Οι δύο άσοι προέρχονται από τραυματισμούς και δεν έχουν καταφέρει να τους ξεπεράσουν.

Ο Ουκρανός αμυντικός μπορεί να έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, αλλά δεν έχει βγάλει τον ειδικό προστατευτικό νάρθηκα από το χέρι του και δυσκολεύεται να μπει στις μονομαχίες. Αυτό σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού κόουτς για το ματς με την Μίλαν στο ΟΑΚΑ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και θα μείνει εκτός. Παράλληλα, με τις απουσίες των Μάνταλου και Τσόσιτς, περιορίζονται οι επιλογές του κόουτς της ΑΕΚ για τους «ροσονέρι».

Σε περίπτωση που ο Μανόλο Χιμένεθ πάει σ’ ένα σύστημα με τρεις αμυντικούς, τότε ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Γκάλο και Λόπες στα δύο άκρα. Οι Τζανετόπουλος, Βράνιες και Μπακάκης θα είναι στο κέντρο της άμυνας, με τους Σιμόες και Γιόχανσον στην μεσαία γραμμή. Για την επίθεση οι Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια και Αραούχο «παλεύουν» για τρεις θέσεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×