ΑΕΚ: Τελική… επαφή με Γιόχανσον που τον θέλει και η Κρίσταλ Πάλας

Στην τελική… ευθεία θα μπουν οι διαπραγματεύσεις της Ένωσης με τον Σουηδό, μόλις επιστρέψει από τα play offs της χώρας του με την Ιταλία, την στιγμή που τον παίκτη εξετάζει σοβαρά και η Κρίσταλ Πάλας.

Η υπόθεση του Γιάκομπ Γιόχανσον είναι αυτή που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τους «κιτρινόμαυρους», ενόψει της επόμενης… μέρα. Το συμβόλαιο του διεθνή άσου με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως από τον Ιανουάριο θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του, για την επόμενη σεζόν, χωρίς να… εμπλέκεται ο «Δικέφαλος».

Οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όμως, στις προηγούμενες επαφές που είχαν, διαπίστωσαν την πρόθεση του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την ελληνική ομάδα για σύλλογο του εξωτερικού. Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν τα… παρατούν και θα μπουν σε νέο «κύκλο» επαφών με την πλευρά του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μόλις ο Γιάκομπ Γιόχανσον επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουηδίας κόντρα στην Ιταλία για τα μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης, τότε θα αρχίσουν νέες επαφές, οι οποίες θα είναι και οι… τελευταίες, θέλοντας να μάθουν τις προθέσεις του.

Πάντως, τα σενάρια από το εξωτερικό αρχίζουν και πληθαίνουν αναφορικά με τους συλλόγους που παρακολουθούν τον διεθνή μέσο. Μετά την Βαλένθια, η Κρίσταλ Πάλας εμφανίζεται να μπαίνει… δυναμικά στην κούρσα της απόκτησής του. Σύμφωνα με την «Daily Mail» ο Ρόι Χόγκσον έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ιταλία, όπου είχε την προσοχή του στραμμένη στον άσο της ΑΕΚ.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον ήταν ο πρωταγωνιστής για τους «βίκινγκς», καθώς με δικό του τέρμα, οι Σκανδιναβοί πήραν τη νίκη 1-0 και έχουν τον πρώτο λόγο, ενόψει της ρεβάνς στην γειτονική χώρα. Στόχος των Λονδρέζων είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα, στην «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Premier League.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×