Ηρέμησε η ΑΕΚ χωρίς τον Χιμένεθ στον πάγκο της...

Διαφορετική, προς το καλύτερο, η ΑΕΚ με τιμωρημένο τον Μανόλο. Οι νέοι φόβοι των διοικούντων που ανυπομονούν να... διαψευστούν!

Μια χαρά τα πήγε η ΑΕΚ χωρίς τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της! Τρία στα τρία υπό την καθοδήγηση του Φελίπε Ουφάνο. Βέβαια δεν λέμε σημαίνει ότι η «Ένωση» θα ήταν σωστό να συνεχίσει χωρίς τον πρώτο της προπονητή. Αλλά, από την άλλη, νομίζουμε πως καλό έκανε στους «κιτρινόμαυρους» η απουσία του.

Η ομάδα ηρέμησε και συγκεντρώθηκε. Οι παίκτες χαλάρωσαν βλέποντας στον πάγκο τους έναν ήρεμο άνθρωπο (Ουφάνο) και όχι έναν νευρικό κύριο, που ώρες – ώρες δεν καταλαβαίνεις γιατί χτυπιέται, αντιδρά και τελευταίως δείχνει το μεσαίο του δάχτυλο σε αντίπαλους οπαδούς!

Η ΑΕΚ μπορεί να είναι πρώτη και εν πολλοίς να οφείλεται αυτό και στον προπονητή της, όμως η διαπίστωση αυτή δεν του χρυσώνει το χάπι για όλα. Ο Ισπανός πρέπει να ηρεμίσει στα Σπάτα και να διαχειριστεί τα νεύρα και τους παίκτες του.

Η πρωτιά και η απουσία του από τον πάγκο βοήθησαν το διάστημα αυτό να επανέλθει σημαντικά η ηρεμία στα αποδυτήρια. Και στην «Ένωση» ελπίζουν, για το καλό όλων τους, να μην αναστατώσει πάλι τα πράγματα η επιστροφή του.

Πράγματι έχουν αυτούς τους φόβους οι διοικούντες του «Δικεφάλου». Δεν εμπιστεύονται το ίδιο όπως πριν τον Μανόλο. Θα τους διαψεύσει; Ανυπομονούν να συμβεί!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×