Ολυμπιακός: Νέο... κρούσμα με Σεμπά!

Ο Σεμπά αποχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους, μετά την αλλαγή του από τον Τάκη Λεμονή.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» ήταν στο αρχικό σχήμα για το ματς της αυλαίας των ομίλων του Champions League, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε στα αποδυτήρια με τον Μάρκο Μάριν να παίρνει την θέση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες από τον Πειραιά, ο Σεμπά αναχώρησε από το φαληρικό γήπεδο πριν τελειώσει η αναμέτρηση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα και έφυγε ή θέλησε να δείξει με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκειά του.

Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος αναχώρησε με δική του πρωτοβουλία δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις, μια και την προηγούμενη μέρα, την Δευτέρα (4/12) η διοίκηση των Πειραιωτών είχε στείλει μήνυμα πως δεν θα ανεχθεί διάφορες συμπεριφορές που προκαλούν προβλήματα στην ομάδα, θέτοντας τους Μεχντί Καρσελά, Στέφανο Καπίνο, Χρβόγιε Μίλιτς και Σάσα Ζντιέλαρ εκτός ομάδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×