Έφυγε από τον Πλατανιά ο Παράσχος και παίρνει μαζί του παίκτες! (photo)

Ο Γιώργος Παράσχος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος ρίχνει δίχτυα στην Κρήτη για την μεταγραφική του ενίσχυση.

Μετρά μόλις λίγες μέρες στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιώργος Παράσχος αλλά πρόλαβε να κάνει αίσθηση με το… καλημέρα! Η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε το 0-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και βάζει πλώρη για… ψηλότερα. Αρκεί βέβαια να γίνουν και οι κατάλληλες μεταγραφές, που θα ενισχύσουν σημαντικά το έμψυχο υλικό. Η διοίκηση έχει ρίξει το ενδιαφέρον της σε όλη την Ευρώπη και ο Γιώργος Παράσχος στον Πλατανιά. Άλλωστε ξέρει όσο λίγοι την κρητική ομάδα και το υλικό που διαθέτει μετά την μακροχρόνια συνεργασία που είχε μαζί της.

Ο Ντιντάκ Ντεβέσα ήρθε σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Πλατανιά για να αποχωρήσει, χωρίς οι λόγοι να γίνουν γνωστοί και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει φτάσει στην Αθήνα προκειμένου να μιλήσει με ανθρώπους του Απόλλωνα, κατόπιν εισηγήσεως Γιώργου Παράσχου, για την υπογραφή συμβολαίου. Δεν θα είναι όμως κι ο μόνος που θα ακολουθήσει το δρομολόγιο Χανιά-Ριζούπολη…

 

Έφυγε από τον Πλατανιά ο Παράσχος και παίρνει μαζί του παίκτες! (photo)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×