Ολυμπιακός: Αποχώρησε ο Οτζίτζα

Απρόοπτο με τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε στον Ολυμπιακό λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Super League με την Λάρισα.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (7/1) στο «AEL FC Arena» και ο Τάκης Λεμονής έχει έναν σημαντικό λόγο για να «πονοκεφαλιάζει». Αναφερόμαστε στον Βάντις Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση της Τετάρτης (3/1) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο λόγος έχει να κάνει με ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο πόδι του και οι οποίες τον ανάγκασαν να μην συνεχίσει το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, καθώς όλα θα φανούν από την προπόνηση της Πέμπτης (4/1) όταν και θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα, οι Παπέ Σισέ και Αλμπέρτο Μποτία συνέχισαν τα προγράμματά τους και ανεβάζουν… στροφές. Μάλιστα, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα προσπαθήσουν την Πέμπτη (4/1) να προπονηθούν κανονικά και αν το καταφέρουν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους «βυσσινί».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×