ΠΑΕ Ατρόμητος: «Με εντολή της Αστυνομίας η είσοδος των φίλων του Ολυμπιακού στη Θύρα 2»

Ο Ατρόμητος αναφέρθηκε στην παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Περιστέρι για την αναμέτρηση της Κυριακής (11/2) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Διευκρινίσεις για την παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου, στη χθεσινή (11/2) αναμέτρηση των δύο ομάδων, δίνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» ξεκαθαρίζουν ότι οι φίλοι των Πειραιωτών, που είχαν προμηθευτεί μεμονωμένα εισιτήρια, εισήλθαν στη Θύρα 2 του γηπέδου κατόπιν εντολής της Αστυνομίας, με ταυτόχρονη μετακίνηση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Με δεδομένη την απόφαση στη σύσκεψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακος να παραμείνει κλειστή η θύρα των φιλοξενουμένων (1), η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού (που προμηθεύτηκαν μεμονωμένα εισιτήρια) στη Θύρα 2, έγινε ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ της Αστυνομίας!

Ταυτόχρονα μας υποδείχθηκε, οι κάτοχοι διαρκείας του Ατρόμητου στη Θύρα 2 να μεταφερθούν στη Θύρα 4 λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν!

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η αγορά εισιτηρίου γίνεται μεμονωμένα προς όλους τους φιλάθλους με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται!».

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×