Super League: Αποφασίζουν Τσίπρας και Βασιλειάδης για διακοπή

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε σε συνάντηση τον Γιώργο Βασιλειάδη για να παρθεί η απόφαση της Κυβέρνησης για την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Το ματς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς μετά το τέρμα του Φερνάντο Βαρέλα στο 90ο λεπτό και την απόφαση του Γιώργου Κομίνη να μην μετρήσει το τέρμα, ακολούθησε είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και ο Έλληνας διαιτητής αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Τελικά, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του ντέρμπι των «Δικέφαλων», με το σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και με υπαιτιότητα της ΑΕΚ που δεν θέλησε να βγει και πάλι στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Οι εξελίξεις στην Τούμπα προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για διακοπή επ’ αόριστον της Super League, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ληφθεί η απόφαση για… λουκέτο στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε στο «Μέγαρο Μαξίμου» τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ούτως ώστε να παρθεί η τελική απόφαση και αν η Κυβέρνηση έχει θέληση για την διακοπή ή όχι του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Διαδικασία αυτόφωρου για Σαββίδη (photos)

Αυτό είναι το φύλλο αγώνα του ντέρμπι! (photos)

«Ο Σαββίδης προετοιμάζει τις διαδικασίες για την προστασία της ομάδας» (photos)

Μπαίνει λουκέτο επ’ αόριστο στο πρωτάθλημα!

Εξετάζεται η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League! - Οι δηλώσεις του Βασιλειάδη

Οι ποινές με τις οποίες απειλούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Οριστική διακοπή στην Τούμπα, μέτρησε το γκολ του Βαρέλα!

Οι καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η φάση που τίναξε στον αέρα το ντέρμπι! (video)

Μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×