Ολυμπιακός: Φουντώνουν οι φήμες για Μιλόγεβιτς

Η άρνηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα έχει φουντώσει τα σενάρια για Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός επέστρεψε το προηγούμενο καλοκαίρι στην πατρίδα του για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, αποχωρώντας από τον Πανιώνιο. Μάλιστα, πριν την οριστική συμφωνία με τους συμπατριώτες του, το όνομά του είχε ακουστεί και για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι όμως προτίμησαν τον Μπέσνικ Χάσι.

Πλέον, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς οδηγεί τον Ερυθρό Αστέρα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της χώρας, παρουσιάζοντας σημαντικό έργο στην ομάδα. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλησαν να τον «δέσουν» άμεσα με νέο συμβόλαιο, ωστόσο, η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον Τύπο της Σερβίας, η στάση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς φανερώνει πως περιμένει πρόταση από άλλη ομάδα και κυρίως από την Ελλάδα «φωτογραφίζοντας» τον Ολυμπιακό. Πάντως, στο Λιμάνι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή κάποιο θέμα με προπονητή, μια και στην άκρη του πάγκου είναι ο Όσκαρ Γκαρθία.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, το μέλλον του Ισπανού κόουτς μόνο δεδομένο δεν θα πρέπει να θεωρείται στο Ρέντη. Μετά το Πάσχα, η διοίκηση της ΠΑΕ θα έχει μία συνάντηση με τον Όσκαρ Γκαρθία, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της παραμονής του Ίβηρα.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των υποψηφίων προπονητών για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Όσκαρ Γκαρθία, βρίσκεται και ο Πέδρο Μαρτίνς, που είχε απασχολήσει και το προηγούμενο καλοκαίρι την ομάδα του Πειραιά, χωρίς να προχωρήσει το deal.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×