ΠΑΟΚ: «Άδικο να μείνει ο Παναθηναϊκός»

Κατά της αλλαγής του κανονισμού για τον μη υποβιβασμό των ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν ήταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super Leaguge.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, κατά τη διάρκεια του ΔΣ του Συνεταιρισμού, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψήφισε αρνητικά στην πρόταση για την αλλαγή στον κανονισμό, κάτι που σημαίνει πως όποια ομάδα δεν πάρει την άδεια, τότε θα πρέπει να υποβιβαστεί.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, έγινε γνωστή και η θέση των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι τονίζουν πως θα ήταν άδικο να μείνει ο Παναθηναϊκός στην Super League, την στιγμή που την περσινή χρονιά ο Ηρακλής υποβιβάστηκε για τον ίδιο λόγο.

«Η ιδέα για αλλαγή της ποινής είναι πολύ καλή, αφού ο υποβιβασμός είναι βαριά ποινή. Ο ΠΑΟ είναι ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στην 1η κατηγορία. Από κει και πέρα όμως, όταν πέρυσι έχει υποβιβαστεί ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηρακλής για τον ίδιο λόγο, είναι άδικο να μείνει ο Παναθηναϊκός», αναφέρεται αρχικά στην θέση του ΠΑΟΚ.

Και καταλήγει: «Αν μπορούσε να βρεθεί λύση να είναι και ο Ηρακλής στην 1η κατηγορία, θα ήμασταν υπέρ. Αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είμαστε κατά της αλλαγής της πρότασης ενώ και το σημείο που έρχεται η πρόταση είναι ακατάλληλο. Μπορούμε να ψηφίσουμε τώρα για το 2019-20».

Διαβάστε ακόμα:

Δεν αλλάζει η ποινή υποβιβασμού για τη μη αδειοδότηση

Στη σέντρα ξανά η Super League - Μ' αυτήν την αγωνιστική θα αρχίσει το πρωτάθλημα

Χαμός στο ΔΣ της Super League με θερμό επεισόδιο Γκαγκάτση - Καραπαπά

Επίσημο! Παραμένει το -3 για τον Ολυμπιακό

Η βαθμολογία μετά την αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×