Ολυμπιακός: «Τέλος» οι Οφόε και Σεμπά

Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου - Οφόε και Σεμπά οι πρώτοι δυο παίκτες που μένουν εκτός ομάδας ενώ ακολουθούν κι άλλοι!

Σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (2/4) στο Ρέντη, ρίχνοντας… βόμβες για ολικό ξήλωμα και το απόγευμα της ίδιας μέρας άρχισαν οι εκκαθαρίσεις ενόψει καλοκαιριού. Σεμπά και Οτζίτζα τέθηκαν ήδη εκτός ομάδας και η διοίκηση της ΠΑΕ δεν σταματάει εδώ.

«Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να δημιουργώ. Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε», ήταν τα πρώτα του λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ποδοσφαιριστές, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Πειραιά όπου βρέθηκε το πρωί δείχνοντας έτσι τον εκνευρισμό του από την εικόνα που δείχνουν το τελευταίο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι». Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έκανε αμέσως πράξη στέλνοντας στην έξοδο όσους δεν σεβάστηκαν τα συμβόλαια τους και την στήριξη που είχαν από την διοίκηση όλο αυτό το διάστημα.

Πριν από λίγο τέθηκαν εκτός ομάδας οι Σεμπά και Οτζίτζα και είναι απλά οι πρώτοι στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών και των εκκαθαρίσεων στο ρόστερ. Τις επόμενες ημέρες θα τεθούν και άλλοι πρωτοκλασάτοι παίκτες εκτός ομάδας και ο Ολυμπιακός θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν, στα τέσσερα ματς που απομένουν με την Κ20 και ελάχιστους από τους παίκτες της πρώτης ομάδας.

Από εκεί και πέρα το μέλλον του Όσκαρ Γκαρθία παραμένει αμφίβολο και τα πάντα θα κριθούν από τις τελευταίες εξελίξεις. Το σίγουρο πάντως είναι πως αν δεν συμπορευτεί με το πλάνο της ΠΑΕ τότε θα αποτελέσει κι αυτός παρελθόν και η διοίκηση θα αναγκαστεί να ψάξει ξανά φέτος για νέο διάδοχο.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×