ΑΕΚ: Τα… έσπασαν στα μπουζούκια για τον τίτλο!

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας και γιόρτασαν με την ψυχή τους το πρώτο πρωτάθλημα της Ένωσης, έπειτα από 24 χρόνια.

Μπορεί ακόμα ουδείς να γνωρίζει ποια είναι η τελική βαθμολογία της Super League, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, έπειτα από την προσφυγή του ΠΑΟΚ για την τιμωρία που του επιβλήθηκε Πρωτόδικα για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας, ωστόσο, στην Ένωση στήθηκε πάρτι για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το πάρτι είχε αρχίσει από το ΟΑΚΑ, όπου περισσότεροι από 60 χιλιάδες οπαδοί του «Δικέφαλου» έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες και μετέτρεψαν σε φιέστα το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έμειναν στους πανηγυρισμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το… έριξαν έξω. Συγκεκριμένα, οι παίκτες, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, όπου γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο «λουλουδοπόλεμος» έκανε την… εμφάνισή του, ενώ το κλίμα ήταν εξαιρετικό για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×